Win een moestuin!

Van 09/03/2018 tot en met 30/06/2018 loopt de Collstrop-wedstrijd ‘Win een moestuin’. Neem deel en maak kans op deze schitterende lenteprijzen!     

3 winnaars ontvangen een ‘moestuincheque’ ter waarde van 500 euro

Met deze ‘Collstrop moestuincheque’ twv 500 euro (particuliere prijs incl. BTW) kan u producten aankopen uit het moestuinassortiment van Collstrop : hout voor verhoogde moestuinbakken, bloembakken, verticale moestuinwanden, … Kortom : alles om uw moestuin op een duurzame manier in te richten.                                                                                                                                                                                                                         

3 winnaars ontvangen een verhoogde moestuinbak ‘Veggie’, twv 365 euro

De ‘Veggie’ moestuinbak is kweekbak van 1m x 1m met 9 vakken…perfect om op ergonomische sta-hoogte uw kruiden te verzorgen. Zo hebt u op uw terras altijd uw verse bieslook, tijm, laurier, rozemarijn,… binnen handbereik. Gemaakt uit verduurzaamd grenenhout… met 25 jaar garantie!

3 winnaars ontvangen een verticale moestuinwand ‘Baroma XL’, twv 195 euro

‘Baroma’ is een nieuw product in de Collstrop collectie.  Dit scherm van 1,76 cm breed herbergt handige vakken waarin u naar hartenlust kruiden, bloemen en planten kan kweken. ‘Baroma’ is een plaatsbesparende groene kweekwand en brengt leven op uw terras! 

3 winnaars ontvangen een gesigneerd boek ‘De moestuin van Mme Zsa Zsa’, twv 30 euro

Slim tuinieren, ongecompliceerd koken, tijd overhouden om in de zon te zitten tussen de courgettes en de kolen: dat is de filosofie in de Moestuin van Mme Zsazsa. In dit boek vind je een volledige handleiding ecologisch moestuinieren : de basis voor beginners, het grondigere werk voor ervaren tuiniers. Daarenboven bevat het mooi geïllustreerde boek ook 75 groentenrecepten en kooktips waarmee je een leven lang voort kunt van Kim Leysen, de vrouw achter de blog Mme Zsazsa. Een aanrader!

Wat moet u doen?

Vul het wedstrijdformulier in met de wedstrijdcode(*) en kruis op 30/06/2018 uw vingers, duimen en tenen. Dan komt u misschien als één van de winnaars uit onze trekking. Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd en krijgen een vermelding op onze website en facebook-pagina. Veel succes!

Wedstrijdformulier

U vindt de wedstrijdcode op de Collstrop zaadzakjes die op de voorjaarsbeurzen 'Inside Out' (Gent) en 'Bois et Habitat' (Namen) worden verdeeld. Ook bij onze verdelers zijn de zakjes te krijgen. Ben je niet in het bezit van een wedstrijdcode maar wil je toch meedoen? Beantwoordt dan hier onderstaande vragen.

Exprimé en secondes